Contact gegevens

Het initiatief om een compleet Nederlands Airsoft platform te maken.

 

Iedreen die binnen Nederland zich bezighoud met Airsoft kent de NABV, Ook wij.
De NABV verstrekt de Lidmaatschappen zodat “Wij” Airsofters, Skirmers, verzamelaars etc. ons adrenaline op pijl kunnen houden.
Echter schaffen wij niet alleen Airsoft-Apparaten aan, we upgraden ze, we voegen producten toe of passen deze aan, soms kopen we uit enthousiasme dingen dubbel of we willen heel graag net even die andere replica hebben. En, ja daar zijn al site’s voor. Echter hebben wij niet de intentie om in het vaar water van deze site’s te gaan zitten. De naam Airsoft-markt.nl kan inderdaad bij sommige wat sceptische reacties oproepen.

Ons idee is dat een markt een plek of plaats is waar je allerlei diensten en producten kunt vinden en waar mensen samen komen. Juist dat is onze visie en onze bedoeling met dit platform. Met de officiële website, of hoe wij het noemen ons “Platform” bieden wij een grote uiteenloop van informatie, diensten en producten aan.

Zowel de beginnende airsofter kan bij ons terecht over het ontstaan van Airsoft. En hoe te beginnen met daar bij stapsgewijs een handige uitleg. Maar zeker ook de groep die daar tussen in zit tot en met de “Elite”. Wij bieden onder andere de mogelijkheid om individuen, team’s, organisaties en alle andere Airsoft ondernemingen bij elkaar te brengen. Door samenwerkingen aan te gaan met ondernemers, maar ook teams toe te voegen als bevriend team van het platform. We hebben projecten waar sponsoren in mee kunnen gaan. En daarnaast creëren we reviews, unbox video’s maar ook tutorials en Infield-Footage. Met als voordeel voor alle partijen dat alles overzichtelijk onder één platform te vinden is.
 
Daarbij hebben wij er tevens voor gekozen om met het oog op de bescherming van onze leden, wellicht een wat strengere regelgeving te hanteren. Dit om alles zo goed en helder mogelijk te houden. Om daarnaast ook de AVG Regels (de bescherming van persoonsgegevens) te kunnen waarborgen en de juiste balans te vinden om alles ook juridisch zo goed en veilig mogelijk aan te kunnen bieden.
 
We hebben in de aanloop gemerkt dat er bijzonder veel animo was voor een dergelijk initiatief. We zijn het daardoor ook op een andere manier gaan aanpakken. Serieuzer? Ja!
Op dit moment hebben we een breed scala aan diensten die beschikbaar zijn voor het publiek.
Echter zijn we continue bezig met ideeën uit te denken om ze uit eindelijk uit te kunnen werken en extra diensten toe te kunnen voegen. En daar is de feed-back vanuit de community voor ons erg belangrijk in.
 
Onze achtergrond ligt voor een groot gedeelte in de Marketing waaronder ook Social-media. Maar ook de techniek. We zullen dan ook altijd proberen om onze bijdrage te leveren aan de groei van de Airsoft sport en initiatieven en innovaties niet alleen te volgen maar zeker ook toe juichen! Onze blog zal regelmatig ge-update worden met de laatste ontwikkelingen.

Airsoft-markt
E-mail: info @ airsoft-markt.nl
Voor persoonlijk contact vul het contact formulier in met daar in uw gegevens. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen. 

Onze drijfveer, dit zijn alle enthousiaste Airsofters en ondernemers die ieder op hun manier een bijdrage willen leveren aan deze gentleman’s game! Daarom is alle positieve feedback, opbouwende kritiek en zijn alle ideeën van harte welkom.

 

De diensten die jullie onder andere kunnen verwachten zijn: Product reviews, unboxing’s en andere video content. Het laatste nieuws omtrent alle Airsoft gerelateerde ontwikkelingen, het aanbieden van advertenties, samenwerkingen met andere Airsoft-ondernemingen met daarbij ook de voordelen voor voor de leden. Daarnaast is het mogelijk om tips&trics te kunnen lezen en nog een tal aan andere diensten die we in de toekomst willen toevoegen.

 

Zo hopen wij met te kunnen blijven groeien! Samen met een ieder die mee wilt doen en een BB wilt bijdragen!

 

Wij willen alvast iedereen hartelijk danken voor de steun aan alle volgers en leden.

 

Wij zijn te bereiken via onze social-media kanalen of via info @ airsoft-markt.nl

 

We hebben tevens voor leden een Whatsapp groep, deze dient uitsluitend voor vragen, opmerkingen aan ons maar ook voor de leden onderling.

 

⚠️LET OP❗️In deze groep is het absoluut verboden om een Airsoft apparaat ter verkoop aan te bieden Dit kan alleen via onze andere groep. Met uitsluitend een actief NABV lidmaatschap/geldige ontheffing. Andere gear welke niet onder de WWM vallen zijn uiteraard geen probleem.🔞

 

Je aanmelden voor bij deze groep? Dat kan heel gemakkelijk door op onderstaande knop te drukken.

Houd je a.u.b. aan de regels! 

Deel je ervaring en vragen me de andere leden!

Ook ideeën, tips, opmerkingen en positieve bijdrage zijn meer dan welkom!